ΑΜΦΙΒΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ
ΑΜΦΙΒΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΑΜΦΙΒΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΑΜΦΙΒΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΑΜΦΙΒΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΑΜΦΙΒΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΑΜΦΙΒΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΑΜΦΙΒΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ ΑΜΦΙΒΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ

ΑΜΦΙΒΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ

Product Code: Be200VsCL415gr
Reward Points: 0
Availability: In Stock
Price: 3.00€

ΑΜΦΙΒΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ
Μια Εικονογραφημένη Συγκριτική Μελέτη
Beriev Be-200 ES Vs Bombardier CL-415 Superscooper (CL-215-6B11)

Ο όγκος των συζητήσεων γύρω από τα δύο αυτά αεροσκάφη καταδεικνύει την τεράστια σημασία που έχουν στην αεροπυρόσβεση.
Στα πλαίσια μιας μεθόδου που βασίζεται στην οπτική σύγκριση, οι συγγραφείς επιχειρούν μια εικονογραφημένη συγκριτική μελέτη μεταξύ δύο "μονομάχων" στην αεροπυρόσβεση. Η γνωριμία με τα συστήματα αεροπυρόσβεσης των αεροσκαφών και η άντληση γνώσεως που θα αποκτήσει ο αναγνώστης ξεφυλλίζοντας τις σελίδες αυτής της μελέτης, αναπόφευκτα θα τον οδηγήσουν στα δυνατότερα και ασθενέστερα διακριτικά χαρακτηριστικά του κάθε αμφίβιου αεροσκάφους.

Φορματ: PDF (e-book)
Σελίδες: 50
Ημερομηνία εκδόσεως: 2012
Γλώσσα: Ελληνική
Εκτύπωση: ΝΑΙ

Παρατήρηση: Το αρχείο μπορεί να διαβαστεί σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές που υποστηρίζονται με προγράμματα όπως: Adobe Reader, Foxit reader, Free PDF reader, Adobe Acrobat κ.λ.π.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΕΝΑ EMAIL ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΕ ΣΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ EMAIL, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ (ΔΕΙΓΜΑ ΕΔΩ)

Write a review

Your Name:


Your Review: Note: HTML is not translated!

Rating: Bad            Good

Enter the code in the box below:
Tags: ,